A Bigger Splash
Den nye sommer kollektion fra Mads Nørgaard er netop landet under navnet ?A Bigger Splash?. Titlen på kollektionen udspringer af David Hockneys berømte maleri fra 1967. Maleriet giver en følelse af frihed og lysten til at hoppe i swimmingpoolen, som er illustreret på maleriet. Samtidig giver de levende farver en stærk følelse af sommer. Den nye sommer kollektion fra Mads Nørgaard er inspireret af denne dragende og farverige æstetik, der udspiller sig i er bred palette af pastel farver. Den nye sommerkollektion fra Mads Nørgaard udkommer både til kvinder, mænd og børn og kan findes i Mads Nørgaards butikker, online, samt hos forhandlere.


Sommerkjoler fra Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er et mærke der på få år har opnået stor popularitet og kendskabsgrad og deres tidsløse danske design, er faldet i god smag hos forbrugerne. Mads Nørgaard startede som en herretøjsbutik tilbage i 1986, men sidenhen er brandet blevet udvidet med kollektioner af både børne- og dametøj fra Mads Nørgaard. Mads Nørgaard er hurtigt blevet kendt for deres kjoler, som altid vinder stor popularitet blandt målgruppen og er kendt for deres unikke snit og høje kvalitet.

I år er dette ingen undtagelse og kjolerne i kollektionen ?A Bigger Splash?, kendetegnes ved de smukke gule og blå pastel farver, samt de unikke print. Kollektionen består både af lange og korte kjoler, som findes i styles der kan bruges til både hverdag og weekend.

Dansk mode på den internationale scene

Siden 2001 er Mads Nørgaards kollektioner blevet fremvist og solgt på udenlandske messer og brandet har efterhånden opbygget et godt fundament på den internationale scene. En del af denne rejse blev markeret ved åbningen af Mads Nørgaards showrooms i både Stockholm og Los Angeles tilbage i 2007. I dag findes Mads Nørgaard Copenhagen i over 400 forhandlere på verdensplan.

?A Bigger Splash? ? kollationen er endnu et frisk pust fra Mads Nørgaard Copenhagen og den skandinaviske minimalisme kombineret med de stærke og dominerende sommerfarver, må siges at være et spændende input til den internationale modescene. Hvorvidt kollektionen bliver en success på verdensplan er endnu uvist, men spørger du os har Mads Nørgaard sat barren højt, med dette års sommer kollektion og vi er sikre på at resten af verden vil anerkende dette.