Skal du til barnedåb og mangler inspiration til dåbsgaven? Eller skal du til 1-års fødselsdag i familien og mangler inspiration til den første fødselsdagsgave?

Du vil helt sikkert gerne give noget personligt og brugbart til den lille ny, men hvad ønsker babyer sig og hvordan finder du en gave med personlighed og omtanke? Vi har samlet tre forskellige gaveideer, som vil være perfekte til begge anledninger.

  1. Fødselsdagsplakat ? Første punkt på listen er en fødselsdagsplakat. Når der er et nyt familiemedlem på vej, står man også over for at skulle have indrettet et børneværelse og hvad er mere hyggeligt end plakater med farver og illustrationer.

Mange vælger at give tøj ved barnedåben og andre praktiske ting, som barnet hurtigt vokser ud af og dermed glemmer. En fødselsdagsplakat vil man få glæde af i længere tid og den har en god sentimental værdi for både forældre og barn (når de når den rette alder).

Fødselsdagsplakater er unikke ved at de består af fødselsoplysninger og på den måde bliver gaven også mere personlig og modtageren vil få følelsen af at den er givet med omtanke. Fødselsoplysninger der indgår på en Fødselsdagsplakat er ofte: Navn, fødselsdagsdato samt vægt og højde ved fødslen. Der ud over fås fødselsdagsplakaterne med et stort udvalg af flotte motiver og illustrationer og der er flere anerkendte brands der laver fødselsdagsplakater i dansk design.

  • Fødselsdagstoget ? En anden gaveidé og klassiker der fortjener en plads på listen, er et fødselsdagstog. Et fødselsdagstog er populært, fordi barnet vil få glæde af det hvert år på deres fødselsdag, mange år frem. Det er både en sjov, personlig og brugbar gave. Der er mange forskellige variationer af fødselsdagstoget, da det er blevet en populær gaveidé som produceres af mange kendte brands indenfor boliginteriør. Fødselsdagstoget består af flotte figurer eller togvogne, hvor der kan placeres levende lys, der illustrer hvor mange år barnet bliver.

  • BRIO Gåvogn ? Børn begynder så småt at lære at gå, lige inden deres 1 års fødselsdag. En gåvogn er derfor en favorit, der hjælper dit barn med motorikken og dermed giver en hurtig og sjov læring. BRIO Gåvognen er prisvindende og en klassikker, som mange nok selv husker fra deres egen barndom.


Vi håber at disse tre bud på barnedåbsgaven eller 1-års fødselsdagsgaven hjalp dig på rette vej, så du nu er klar til at købe en personlig og sjov gave, som barnet kan få glæde af i mange år frem.